sd main logo

Website Builders voor Android

Menu

De slimme manier om een website te maken met een telefoon

Meer pagina's, meer grafische voorinstellingen en meer opties tegen een vriendelijke prijs.

De slimme versie heeft voorinstellingen toegevoegd voor de lettertypen, kleuren van uw site en de vormen van uw tabbladen en pagina's.

SimDif Smart-sites zijn goed geïntegreerd in uw digitale wereld.

• U kan knoppen maken om uw bezoekers aan te moedigen om naar een specifieke pagina op uw site te gaan, uw Facebook-pagina te bezoeken of contact met u op te nemen via uw favoriet communicatie-app.

• Uw blogberichten kunnen een commentaargedeelte bevatten. U kunt deze opmerkingen in de SimDif-app valideren voordat u ze publiceert.

Een SimDif Smart-site biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Voor een zeer zachte prijs kunt u een solide presentatiewebsite maken. Een SMART-site is een goede manier om een serieuze online aanwezigheid op te bouwen voor uw activiteit.

Een SimDif SMART-site heeft alles wat je kunt vinden in een STARTER met een paar meer relevante functies: • Gebruik maximaal 12 pagina's om uw website te bouwen en geniet van vele extra functies. Een rijkere, nuttiger site wordt gewaardeerd door uw lezers en Google!

• Verzamel professionele statistieken over uw bezoekers, begrijp hun gedrag op uw site beter door Google Analytics te installeren.

•••

Maak een Pro- website met je telefoon

SimDif berekent voor iedereen een eerlijke prijs.

Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.
Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.

Waarom deze specifieke manier om de prijs van SimDif te berekenen?

Als een service goed is, is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te helpen er gebruik van te maken. SimDif heeft voor iedereen over de hele wereld een eerlijke prijs gecreëerd.

Elk land heeft een verschillende kosten van levensonderhoud dus als u een eerlijke prijs wilt creëren iedereen, het betekent eigenlijk voor elk land een andere prijs creëren.

Zijn SimDif-sites zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.
Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.

Hoe zit het met SimDif-sites en de belangrijkste zoekmachines?

De roeping van deze app is om u te helpen uw inhoud voor uw lezers te organiseren op een manier die zoekmachines zullen waarderen.

Een handige site, duidelijk georganiseerd rond de vragen van uw klant, zal ervoor zorgen dat Google een duidelijk beeld van uw bedrijf opbouwt en dit aanbeveelt.

Wanneer u uw site publiceert, helpt de optimalisatie-assistent u bij het voltooien en optimaliseren van uw site.

Het SimDif-team verbergt niet dat het enige tijd en bepaalde kwaliteiten kost om een website op een bruikbare manier zichtbaar te maken op Google.

Idealiter wilt u dat uw site wordt weergegeven in de resultaten van Google wanneer iemand uw naam typt. Wat nog belangrijker is, u wilt dat mensen u vinden die u niet kennen wanneer ze zoeken naar wat u te bieden heeft in de stad waarin u zich bevindt.