sd main logo

Website Builders voor Android

Menu

Met SimDif kunt u uw eigen domeinnaam hebben, zelfs met een gratis site

Eerlijke prijs - Gratis https
Eerlijke prijs - Gratis https

SimDif heeft speciaal voor u een vereenvoudigde domeinnaamprovider gemaakt.

Alle SimDif-sites worden geleverd met een gratis ".simdif.com" -domeinnaam. Mogelijk wilt u ook een unieke domeinnaam voor uw site kopen.

Eenmaal ingelogd op uw SimDif-account, kunt u zoeken in 30 verschillende soorten domeinnamen (.com, .org, .net, .co.uk, .info, ...).

U hoeft niet te upgraden naar Smart of Pro om uw eigen domeinnaam te kopen of over te dragen

Voor de meeste websitebouwers is de "gratis domeinnaam inbegrepen" een manier om u een upgrade te laten kopen. Bovendien ben je vaak niet op de hoogte van de prijsverhoging van deze domeinnaam in de komende jaren en zit je vast aan deze provider totdat je domein verloopt.

SimDif helpt u uw onafhankelijkheid te behouden:

Voor 15 $ / jaar (.com) • U kunt uw eigen domeinnaam hebben en deze gebruiken met de gewenste site. • U kunt deze naam gebruiken met een gratis Starter SimDif-site . • U profiteert van een gratis SSL-certificaat (https) , zoals Google nu voor alle sites vereist.

SimDif berekent voor iedereen een eerlijke prijs.

Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.
Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.

Waarom deze specifieke manier om de prijs van SimDif te berekenen?

Als een service goed is, is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te helpen er gebruik van te maken. SimDif heeft voor iedereen over de hele wereld een eerlijke prijs gecreëerd.

Elk land heeft een verschillende kosten van levensonderhoud dus als u een eerlijke prijs wilt creëren iedereen, het betekent eigenlijk voor elk land een andere prijs creëren.

Zijn SimDif-sites zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.
Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.

Hoe zit het met SimDif-sites en de belangrijkste zoekmachines?

De roeping van deze app is om u te helpen uw inhoud voor uw lezers te organiseren op een manier die zoekmachines zullen waarderen.

Een handige site, duidelijk georganiseerd rond de vragen van uw klant, zal ervoor zorgen dat Google een duidelijk beeld van uw bedrijf opbouwt en dit aanbeveelt.

Wanneer u uw site publiceert, helpt de optimalisatie-assistent u bij het voltooien en optimaliseren van uw site.

Het SimDif-team verbergt niet dat het enige tijd en bepaalde kwaliteiten kost om een website op een bruikbare manier zichtbaar te maken op Google.

Idealiter wilt u dat uw site wordt weergegeven in de resultaten van Google wanneer iemand uw naam typt. Wat nog belangrijker is, u wilt dat mensen u vinden die u niet kennen wanneer ze zoeken naar wat u te bieden heeft in de stad waarin u zich bevindt.