sd main logo

Website Builders voor Android

Menu

Zijn SimDif-sites zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.
Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.

Hoe zit het met SimDif-sites en de belangrijkste zoekmachines?

De roeping van deze app is om u te helpen uw inhoud voor uw lezers te organiseren op een manier die zoekmachines zullen waarderen.

Een handige site, duidelijk georganiseerd rond de vragen van uw klant, zal ervoor zorgen dat Google een duidelijk beeld van uw bedrijf opbouwt en dit aanbeveelt.

Wanneer u uw site publiceert, helpt de optimalisatie-assistent u bij het voltooien en optimaliseren van uw site.

Het SimDif-team verbergt niet dat het enige tijd en bepaalde kwaliteiten kost om een website op een bruikbare manier zichtbaar te maken op Google.

Idealiter wilt u dat uw site wordt weergegeven in de resultaten van Google wanneer iemand uw naam typt. Wat nog belangrijker is, u wilt dat mensen u vinden die u niet kennen wanneer ze zoeken naar wat u te bieden heeft in de stad waarin u zich bevindt.

Geen leugens. Om een site Googlable te laten zijn, is er wat werk voor nodig.
Geen leugens. Om een site Googlable te laten zijn, is er wat werk voor nodig.

SimDif biedt u een methode

Begin met een paar minuten met een stuk papier. Ja, papier! :-) 1 • Maak een lijst van de top 5 van vragen die uw klanten en bezoekers zullen typen wanneer ze het aan Google vragen. Deze vragen gaan over wat u aanbiedt, waar u zich bevindt. Laten we aannemen dat ze je nog niet kennen, ze zullen je eigen naam of merk niet typen. Onderzoek de woorden en woordgroepen die ze op Google zullen gebruiken. 2 • Maak een lijst van de 5 belangrijkste vragen die uw lezers in gedachten zullen hebben wanneer ze op uw site aankomen. Wat willen ze weten? Nogmaals, gebruik hun woorden, niet die van jou. Identificeer de termen en uitdrukkingen die ze in het dagelijks leven gebruiken. Deze uitdrukkingen / vragen zijn vaak niet hetzelfde als in # 1 hierboven. 3 • Maak voor elk onderwerp dat naar voren komt een pagina om uw antwoord te verwoorden. De regel respecteren; 1 onderwerp = 1 pagina. U zult geleidelijk een website maken die bezoekers nuttig en gemakkelijk te verkennen zullen vinden. Het is ook een manier om zoekmachines te helpen de structuur en relevantie van uw website te begrijpen. ••• Om te weten wat u met deze lijsten moet doen, en voor de rest van deze interessante methode, kunt u googlable.com raadplegen . Het is een gids gemaakt door SimDif die een vereenvoudigde benadering voorstelt van de fundamentele concepten van een goede optimalisatie voor de zoekmachines (SEO).

SimDif berekent voor iedereen een eerlijke prijs.

Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.
Voor iedereen een andere prijs, voor iedereen dezelfde waarde.

Waarom deze specifieke manier om de prijs van SimDif te berekenen?

Als een service goed is, is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te helpen er gebruik van te maken. SimDif heeft voor iedereen over de hele wereld een eerlijke prijs gecreëerd.

Elk land heeft een verschillende kosten van levensonderhoud dus als u een eerlijke prijs wilt creëren iedereen, het betekent eigenlijk voor elk land een andere prijs creëren.

Een paar apps waarmee u uw website op Android kunt maken

Recensies van alle Website Builders Apps

Een interessante en originele beoordelingssite: web-builder-app.com . De auteur van deze blog baseert zijn aanpak en oordeel op 3 principes: • Kan een beginner deze software gemakkelijk gebruiken en begrijpen wat een goede website maakt? • Wat voor soort website is het mogelijk om te maken? Een zeer vereenvoudigde aanwezigheid op het web, een complete presentatiewebsite voor een bedrijf, een online winkel, ... • Zullen gebruikers eerder opgeven of eindigen met een resultaat? Meer dan 90% van de mensen die een website starten, hebben de neiging om hun project op te geven, zelfs als ze hebben betaald ... Het zet je aan het denken over hoe online websitebouwers worden bedacht.