sd main logo

Website Builders voor Android

Menu

Een paar apps waarmee u uw website op Android kunt maken

Recensies van alle Website Builders Apps

Een interessante en originele beoordelingssite: web-builder-app.com . De auteur van deze blog baseert zijn aanpak en oordeel op 3 principes: • Kan een beginner deze software gemakkelijk gebruiken en begrijpen wat een goede website maakt? • Wat voor soort website is het mogelijk om te maken? Een zeer vereenvoudigde aanwezigheid op het web, een complete presentatiewebsite voor een bedrijf, een online winkel, ... • Zullen gebruikers eerder opgeven of eindigen met een resultaat? Meer dan 90% van de mensen die een website starten, hebben de neiging om hun project op te geven, zelfs als ze hebben betaald ... Het zet je aan het denken over hoe online websitebouwers worden bedacht.

Gidsen en tutorials over het bouwen van een goede website

Een selectie van 3 gidsen van Simple Different: => Wat maakt een website googlable? De korte versie van SimDif beginnersvriendelijke en professionele methode. Een stapsgewijze optimalisatie die u graag zult hebben gevolgd. Googlable.com => Bouw een website die uw bezoekers leuk zullen vinden en Google zal u helpen deze te promoten. De SimDif-methodologie in 15 pagina's, elk gewijd aan een essentieel onderwerp, dat de belangrijkste vragen behandelt die een succesvolle webmaster moet beantwoorden. Als u nieuw bent bij het maken van websites, helpt deze gids u op weg op de juiste manier. Schrijf-voor-het-web.simdif.com => Promoot uw website Een gids met de essentiële concepten om uw site een boost te geven. Het legt de klassieke processen bij het promoten van websites uit en biedt enkele tips voor succes. Promoot.simdif.com

Foto-editors

SimDif Website Builder voor Android kan foto's voor u verkleinen en bijsnijden, maar als u meer wilt doen, zijn er verschillende gratis en zeer gewaardeerde apps voor fotobewerking, waaronder:

Autodesk PixlrFoto-editor door volièreAdobe Photoshop Express - een vereenvoudigde versie van Photoshop.

Teken- en ontwerpapps

Als u een aangepaste koptekst en logo of artwork voor een ander deel van uw site moet ontwerpen, probeer dan een aantal van deze gratis apps.
Autodesk SketchBook - tekenen, schilderen, tekst toevoegen aan een foto.
Picasso - app voor tekenen en schilderen. • ... als je een goede hebt om voor te stellen, laat dan hier een bericht achter

Google's tools

Google Analytics-app - een goede manier om beter te begrijpen en te verbeteren hoe mensen op uw site navigeren. De Smart & Pro-sites van SimDif ondersteunen de integratie van Google Analytics. • Trends - een handig hulpmiddel om te zien welke uitdrukkingen het meest worden gebruikt in uw vakgebied als het gaat om onderzoek op Google. Zorg ervoor dat u de titels van uw pagina's test. • AdWords - de klassieke manier om uw sites en services te promoten via het Google-advertentienetwerk. Bepaal wat u anders maakt dan uw concurrentie voordat u geld uitgeeft.

Zijn SimDif-sites zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.
Uniek voor SimDif, u kunt de optimalisatie-assistent activeren.

Hoe zit het met SimDif-sites en de belangrijkste zoekmachines?

De roeping van deze app is om u te helpen uw inhoud voor uw lezers te organiseren op een manier die zoekmachines zullen waarderen.

Een handige site, duidelijk georganiseerd rond de vragen van uw klant, zal ervoor zorgen dat Google een duidelijk beeld van uw bedrijf opbouwt en dit aanbeveelt.

Wanneer u uw site publiceert, helpt de optimalisatie-assistent u bij het voltooien en optimaliseren van uw site.

Het SimDif-team verbergt niet dat het enige tijd en bepaalde kwaliteiten kost om een website op een bruikbare manier zichtbaar te maken op Google.

Idealiter wilt u dat uw site wordt weergegeven in de resultaten van Google wanneer iemand uw naam typt. Wat nog belangrijker is, u wilt dat mensen u vinden die u niet kennen wanneer ze zoeken naar wat u te bieden heeft in de stad waarin u zich bevindt.

Uw feedback

Op zoek naar ondersteuning?

Als gebruiker van SimDif is de snelste manier om een antwoord op een technisch probleem te krijgen of om hulp te krijgen, door op de rode helpknop te tikken.

Stel je vraag aan de kleine robot in het eerste tabblad of blader door de minigidsen, je zult schatten aan goed advies vinden.