Hoe maak je een website op Android

Hoe maak je een goede website op een Android telefoon of tablet?


Breng een paar minuten door met een stuk papier! (hoe heerlijk ouderwets! ;-)


1  • Schrijf de vragen op die lezers of klanten zullen stellen over jouw activiteit. Zorg ervoor dat je hun woorden en uitdrukkingen gebruikt en niet je eigen.


2  • Maak op dezelfde manier maar met een andere intentie een lijst met vragen die mensen in een zoekmachine zullen invoeren om jou te vinden. Meer in het bijzonder in het geval ze je naam nog niet kennen.


3  • Besteed aan iedere vraag een pagina waarin je antwoord daarop geeft. Als je de regel 1 onderwerp = 1 pagina respecteert, maakt je geleidelijk een site die bezoekers handig en gemakkelijk te navigeren vinden. Het zal ook helpen om zoekmachines de structuur en de relevantie van de website beter te laten herkennen.


Onderstaande video laat zien hoe eenvoudig het is om een site met SimDif op een apparaat te bouwen:

Hoe zit het met SimDif-sites en de belangrijkste zoekmachines?


De Simdif websitebouwer voor Android is bedacht rond de hierboven beschreven regels. Deze app helpt je bij het organiseren van je inhoud voor je lezers op een manier die zoekmachines zullen waarderen.


Een praktische site, duidelijk georganiseerd rond de vragen van je klant zal helpen om Google een duidelijk beeld van je bedrijf te verschaffen en het mogelijk aan te bevelen.


Deze methode is niet zo origineel als het klinkt. Dit zijn de fundamentele concepten van elke professionele zoekmachineoptimalisatie (SEO). SimDif is gebaseerd op deze concepten, zodat jij je kunt concentreren op wat je presenteert, rekening houdend met de lezers en hun behoeften.


Wehebben een paar gratis handleidingen voor je samengesteld:

Hier zijn enkele links over het maken van websites op Android